Over Red Cowboys

Van complexe materie naar overtuigend verhaal

Bedrijven zijn vaak ingewikkelder dan de diensten of producten die ze leveren. Als bedrijf ben je trots op wat je kan en waar je mensen voor staan. Maar hoe realiseer je dat waar een bedrijf zo gepassioneerd over is daadwerkelijk wordt uitgedragen naar de wereld? Het is een kunst om technische materie uit te leggen of te vertalen naar begrijpelijke tekst of presentatie. Om complexe technologie uit te kunnen leggen aan ieder individu volstaat het niet om alleen de technologie te begrijpen. Net zo belangrijk is het om deze zo te kunnen interpreteren en te verwoorden dat de essentie hiervan voor iedereen te begrijpen is.

Om effect te sorteren bij een nieuwe visie, nieuwe diensten of producten, zal deze ook moeten worden uitgedragen door alle medewerkers van het bedrijf. Het realiseren van een geplande verandering gaat niet om het laten meebewegen van medewerkers, het gaat erom dat het moet landen en aarden bij de dagelijkse werkzaamheden. Dat is meer dan het ‘slechts’ uitdragen van een nieuwe visie of strategie. Het is essentieel dat deze ook bedrijfsbreed wordt gedragen.

Door alle nieuwe en snelle ontwikkelingen in de technologiesector en de digitale transformatie veranderen ook de klantvragen. Hierbij zijn nieuwe inzichten nodig, een iets andere aanpak en soms zelfs een ander verdienmodel.

Red Cowboys schrijft teksten voor alle bedrijfsuitingen, waaronder marketing website teksten, maar ook offerte- en tender teksten. We maken of we helpen met het maken van bedrijfsspecifieke presentaties. We trainen in presenteren, zowel individueel als in groep en we kunnen spreken op bijvoorbeeld evenementen en seminars. Daarnaast bieden we consultancy om goed renderende ICT-diensten te ontwikkelen, te implementeren en te verkopen. Red Cowboys werkt op een soms eigenzinnige maar altijd doelgerichte en constructieve manier.

Bas Fellinger - Oprichter en consultant

In de afgelopen 20 jaar heb ik veel bedrijven geholpen met het krachtiger neerzetten van hun propositie. In plaats van het technisch/inhoudelijk aanbieden van een product of dienst, zorg ik voor een vertaling die aansluiting vind bij de ‘taal’ die de klant spreekt. 

Met meer dan 20 jaar ervaring in de ICT Security- en Telecomsector in technisch georiënteerde, sales en managementfuncties help ik bedrijven met het ontwikkelen en beschrijven van nieuwe én bestaande diensten en het ontwikkelen van effectief presentatiemateriaal. Daarnaast geef ik presentatietrainingen, ook volledig toegespitst op kerndisciplines van de organisatie. Ik zorg ervoor dat de werkelijke kwaliteiten van een organisatie zo worden gecommuniceerd dat de toegevoegde waarde ook voor beslissers helder is. Hierbij uiteraard rekening houdend met de kernwaarden van ieder bedrijf.

Wil je weten hoe ik je zou kunnen helpen? Kijk dan op de contactpagina hoe je me het beste kunt bereiken. Ik sta altijd open voor een gesprek.

Close Menu