Tainingen en workshops

De mensen die regelmatig speechen en presenteren hebben veel invloed op anderen, en beschikken over sterke presentatievaardigheden. Stel je voor dat je gemakkelijk kunt communiceren en daarmee klanten enthousiast kunt maken voor je ideeën.

Dat kan absoluut

Al 20 jaar geef ik presentaties aan een grote verscheidenheid aan doelgroepen. Aan de hand van deze ervaring heb ik de  S.C.E.N.E. aanpak ontwikkeld, waarmee ik organisaties het succes laat ervaren van verhalend presenteren. In workshops en in traingen. Je hebt iets belangrijks te zeggen. Zorg dat het ertoe doet.

Overzicht Trainingen en workshops

Leer hoe je door het toevoegen van storytelling overtuigend kunt presenteren, de aandacht van je publiek vasthoudt en tot actie laat overgaan. Er worden lessen getrokken uit verhalen en uit de filmwereld om structuur in je presentatie aan te brengen.
Overtuigend Presenteren
Ontwikkel je presentatie met behulp van de gecombineerde kracht van verhalend vertellen en illustratieve visuals. Deze manier van presenteren zorgt voor een band met je publiek. Door deze combinatie goed toe te passen is het mogelijk je publiek te transformeren.
Story & Design
Verander woorden in afbeeldingen en vereenvoudig complexe concepten door bestaande 'rommelige' slides te opnieuw te construeren. Geen tijd meer verdoen met PowerPoint. Oefen het opnieuw opbouwen van slides met een duidelijke boodschap.
Design & Production
Verbeter je aanwezigheid en impact voor een publiek. Door de inside-out benadering leer ik je om gebruik te maken van je sterke punten en je slechte gewoonten te elimineren. Zo leer je presenteren in je kracht. Dat is bij uitstek de beste manier.
Boeien door authenticiteit

De enige manier waarop we leren, is via een verhaalstructuur.

Close Menu